Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 166 JTD съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
    Не ми е ясно какво гледат в този толкова важен за теб ТЮВ...и какво точно те успокоява ако колата го има.Сега остава да кажеш че окачването не е важно и скъпо струващо в 166 !Не го приемай лично просто искам да го обсъдим
    Колегата по-долу ти е отговорил. Мнението ми се припокрива с неговото.
    В Германия и Швейцария прегледът не се минава с дребна почерпка и е все пак някакъв критерий за състоянието на колата.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Кольо,нали се сещаш че мангала които има автокъща в Германия,/защото повечето са си чисти цигани/много лесно може да пробута на такъв като теб не с ТЮВ,ами белязана кола с лайно от последния фараон на Египет!
      Още повече джамбазина които ти докарва въпросната тюфирана кочина,която ти си мислиш че е минала преглед за около 600 евро е кораба на Блейк,няма да ти каже:да прегледа е фалшив.
      Ем си адвокат ем си възрастен човек..слезни на земята.
      Не се засягай,приятели сме но не мога да ти се начудя защо си толкова наивен в това отношение?

П.П за Швейцария съм съгласен че преглед не се минава току така.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Аз попитах какво точно покрива този преглед и ми е ясно че за джамбазите не е проблем да го фалшифицират.
        5 Ланчии зад гърба си!
        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Кольо,нали се сещаш че мангала които има автокъща в Германия,/защото повечето са си чисти цигани/много лесно може да пробута на такъв като теб не с ТЮВ,ами белязана кола с лайно от последния фараон на Египет!
          Още повече джамбазина които ти докарва въпросната тюфирана кочина,която ти си мислиш че е минала преглед за около 600 евро е кораба на Блейк,няма да ти каже:да прегледа е фалшив.
          Ем си адвокат ем си възрастен човек..слезни на земята.
          Не се засягай,приятели сме но не мога да ти се начудя защо си толкова наивен в това отношение?

П.П за Швейцария съм съгласен че преглед не се минава току така.
          Уффф, някой път ще ти разказвам, като се видим наживо. Моята кола конкретно е от собственик, не от мангалска автокъща, подбрах си я аз, джамбазинът само я провери и докара. Друго на ръка, че с въпросния джамбазин търсихме кола от половин година и ако е искал да ме преметне и да ми докара какъв да е кенеф, щеше да го направи още през май, а не да чака до декември, за да харесаме истинска кола. Отделно, че колата си я виждал, виждал си и какво има на нашия пазар, та не знам що си кривиш душата.
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Уффф, някой път ще ти разказвам, като се видим наживо. Моята кола конкретно е от собственик, не от мангалска автокъща, подбрах си я аз, джамбазинът само я провери и докара. Друго на ръка, че с въпросния джамбазин търсихме кола от половин година и ако е искал да ме преметне и да ми докара какъв да е кенеф, щеше да го направи още през май, а не да чака до декември, за да харесаме истинска кола. Отделно, че колата си я виждал, виждал си и какво има на нашия пазар, та не знам що си кривиш душата.

Колец, а помниш ли как колата ти с Тюв са оказа с оргиналната водна помпа течаща А накладките беха на железо ма не помня кои
            Тоест да обобщим купуваш си кола за 8-9к лева с ТЮВ от собственик Италианец живеещ в Германия, сменяш окачване, термостат, накладки, пълно обсужване и правиш и печката с която се гордееш се оказва че не работи. Ако ми обясниш каква е разликата с лачена Горублянка за 3500лв., та признавам за истинки адвокат.

П.С. Сменен челен жам и ксенонови крушки, те гръмнаха от само себе си.
            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:49.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Колец, а помниш ли как колата ти с Тюв са оказа с оргиналната водна помпа течаща А накладките беха на железо ма не помня кои
              Тоест да обобщим купуваш си кола за 8-9к лева с ТЮВ от собственик Италианец живеещ в Германия, сменяш окачване, термостат, накладки, пълно обсужване и правиш и печката с която се гордееш се оказва че не работи. Ако ми обясниш каква е разликата с лачена Горублянка за 3500лв., та признавам за истинки адвокат.

П.С. Сменен челен жам и ксенонови крушки, те гръмнаха от само себе си.
              И да ти го обясня, няма да разбереш, ти виждаш колите или на старта, или на скрап .

Comment

Да се намеся и аз в спора за прегледите в Европа:
                Работя в сервиз в, който правим ГТП в Австрия.Тук няма брат,баща или приятел по простата пречина,че при едно последвало ПТП на даден автомобил сервиза в който е минал преглед носи отговорност ако се докаже, че е имал някаква неизправност.
                Мога да опиша всичко ,което се проверява но сега не ми се пише,защото е много.
                Има голяма разлика да купиш кола с току що минал преглед и изтичащ такъв.
                Аз също преди една година си вземах моята от Германия с валиден но изтичащ след 4 месеца тюв.
                За сега съм сменил само вътрешни карета/само дясното беше за смяна/Още не съм сменял и ремъци защото колата си има история,която не е писана от някои джанбазин.
                145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                159 1.9jtdm 05г.

Comment

Като собственик на ALFA ROMEO 166 - 2.4 JTD/150hp от 5 години мога да ти кажа само едно - КОЛАТА Е НЕВЕРОЯТНА!!!

За тези 5 години съм навъртял около 80 000 км. и чак сега правя окачване. На дълъг път разходът в лятна жега с климатроник не ми е надхвърлял 6.7л/100км - обикновено е 6.2, ако караш до 150 км/ч. (до Банско и обратно натоварен го правя за 5.7). В града ми харчи около 9. Салонът и кожата са невероятни - задните кресла са по-удобни отколкото на RANGE ROVER за 220 000 лева (спечелих бас). Багажникът е достатъчно голям и има отвор за ски !!! Побира спокойно 3 чифта ски, 3 чифта щеки, 3 чифта обувки, 2 средни куфара, 1 сак и дребна чанта.

Ако наистина колата ти е харесала - КУПУВАЙ!

Но разбира се избирай мъдро (с проверка) и не пести първоначално, за да не попаднеш на кошник с форма на 166-ица.

Аз лично моята я купих от Италия и съветът ми е ако имаш познат търговец внеси си от чужбина.

Инфо за модела и различните двигатели може да намериш на сайта auto.ru - http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...o/166/#166_936

Не вярвай в приказки за поддръжка от 3 000 лева годишно. По цените, които има във форума сам се увери колоко наща се сменят за тези пари. За всяка кола от този клас и на тези години ще имаш разходи. Да ни би AUDI A6, BMW 5, MERCEDES E да излизат по-евтино?!?!

Успех и късмет, изборът ти е много добър!
                  Last edited by Blago; d.m.y г., 00:04.
                  ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 150hp

Comment

Първоначално публикувано от Blago Покажи съобщение
                    Като собственик на ALFA ROMEO 166 - 2.4 JTD/150hp от 5 години мога да ти кажа само едно - КОЛАТА Е НЕВЕРОЯТНА!!!

За тези 5 години съм навъртял около 80 000 км. и чак сега правя окачване. На дълъг път разходът в лятна жега с климатроник не ми е надхвърлял 6.7л/100км - обикновено е 6.2, ако караш до 150 км/ч. (до Банско и обратно натоварен го правя за 5.7). В града ми харчи около 9. Салонът и кожата са невероятни - задните кресла са по-удобни отколкото на RANGE ROVER за 220 000 лева (спечелих бас). Багажникът е достатъчно голям и има отвор за ски !!! Побира спокойно 3 чифта ски, 3 чифта щеки, 3 чифта обувки, 2 средни куфара, 1 сак и дребна чанта.

Ако наистина колата ти е харесала - КУПУВАЙ!

Но разбира се избирай мъдро (с проверка) и не пести първоначално, за да не попаднеш на кошник с форма на 166-ица.

Аз лично моята я купих от Италия и съветът ми е ако имаш познат търговец внеси си от чужбина.

Инфо за модела и различните двигатели може да намериш на сайта auto.ru - http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...o/166/#166_936

Не вярвай в приказки за поддръжка от 3 000 лева годишно. По цените, които има във форума сам се увери колоко наща се сменят за тези пари. За всяка кола от този клас и на тези години ще имаш разходи. Да ни би AUDI A6, BMW 5, MERCEDES E да излизат по-евтино?!?!

Успех и късмет, изборът ти е много добър!
                    Поздравления за поста, колега!

Comment

Working...
                    X